Company of Heroes

Anti-Cheating Requirements

Reply to this topic Start new topic
# 41RUD0LF Jun 2 2011, 09:59 AM
I have one question , can these handicapped hackers use this software after the game ? can they use it in the replay ? if so then all is lost

Posts: 410

Game: Company of Heroes

+
# 42arsenicdefend Jun 11 2011, 08:39 AM
plz help I don't know how to upload the pictures plz answer as fast as you can !!!.

Posts: 7

+
# 43KaStEnBrOt Jun 11 2011, 12:58 PM
How about reading the rules? There is a point called "Result submission tutorial"

http://www.gamereplays.org/community/index...howtopic=527381

Posts: 471

Game: Company of Heroes

+
# 44masterkeaton Jun 11 2011, 15:55 PM
where have i to upload screenshotpack file? can you notice to me the address?

Posts: 13

+
# 45Seb Jun 11 2011, 16:06 PM
QUOTE(masterkeaton @ Jun 11 2011, 17:55 PM) *

where have i to upload screenshotpack file? can you notice to me the address?

-> this:

QUOTE(KaStEnBrOt @ Jun 11 2011, 14:58 PM) *

How about reading the rules? There is a point called "Result submission tutorial"

http://www.gamereplays.org/community/index...howtopic=527381



And, this: http://www.gamereplays.org/community/index...t&p=8478748

Posts: 10,558

Clan: Insane

Game: Company of Heroes

+
# 46Bla5ter NZ Jul 26 2011, 14:21 PM
The standard method is working fine for me, but my teamates one just takes shots of the desktop, im trying to use the alternative method, but the description of how to use it is a bit vague. I get that you tick the box for use alternative method, but then theres two buttons, "browse" and check "check folder (for admins only)" Am I right in thinking you click browse and select where COH saves screens, so basically mydocuments > my games > COH > screenshots. I know you use that button to choose where to save screenshots on the normal method, but how is it used for the alternative? And what is the check folder for admin only button for?

Posts: 198

Game: Company of Heroes

+
# 47ThorHC Jul 28 2011, 15:39 PM
ISSUE> Desktop screenshots in normal mode, no screenshots in alternative mode.
SCREENSHOTTER VERSION> Screenshotter v. 3.31
SYSTEM> W7 64-bit
Dont know if somebody already fix this, but I didn't find step2step solution in screenshotter topics. So I'll post it here...

FIX>
CoH executable:
1. Right click on CoH executable; Choose Properities > Compatibility
2. Tick "Disable display scaling on high DPI settings"
3. Tick "Disable desktop composition"
Run CoH> Options> Graphics> Shader Quality = Ultra (=Drctx10)
Run the Screenshotter in alternative mode
Hope it helps...

This post has been edited by ThorHC: Jul 28 2011, 15:55 PM

Posts: 482

Game: Company of Heroes

+
# 48Dymo Aug 18 2011, 15:22 PM
I will look at ThorHC suggestion but I have been getting mixed results.

Is it normal for the SS's to create some Blank Pics (all black) and then kick in?

I checked the Pack(s) and most had blanks and then some in-game images at the end. Does it matter that I tested using Replays? (it just takes random shots at random times while running right?)

Posts: 102

Game: Company of Heroes

+
# 49Seb Aug 22 2011, 20:18 PM
It doesn't matter if you are checking with replays or actual games.

Maybe the best thing would be to upload us a pack here, so we can tell if it is normal enough.

Posts: 10,558

Clan: Insane

Game: Company of Heroes

+
# 50DrBD Aug 25 2011, 16:24 PM
i couldnt run the Screenshotters still sad.gif everything is good till the game start before the game start it can print the proper images but when i started game it still printing the desktop background i try to "Ultra Shader Quality" things but it is also not a solution this time black background images? what should i do? any help? sould i leave the tournament?

wrong images link
http://www.2shared.com/file/tTdwqaWd/Desktop-pack3-0.html


Attached File(s)
Attached File Desktop_pack3_0.zip
Size: 1.57mb
Number of downloads: 7
Player Name Side Team

Posts: 16

Game: Company of Heroes

+
# 51Seb Aug 25 2011, 19:25 PM
Did you try the alternative method too?

Posts: 10,558

Clan: Insane

Game: Company of Heroes

+
# 52DrBD Aug 26 2011, 11:50 AM
what the alternative method excatly i didnt try any alternative method can u explain a little more pls or a link?

Posts: 16

Game: Company of Heroes

+
# 53Seb Aug 26 2011, 11:54 AM
Just check the button to test it, you have to worry about nothing else. It just tries to take the screen with the game screenshotter and get them from the folder instead of with the windows/desktop screenshotter.

Posts: 10,558

Clan: Insane

Game: Company of Heroes

+
# 54bkTRUCTO Aug 27 2011, 15:51 PM
How do I know that works well to? tongue.gif

This post has been edited by bkTRUCTO: Aug 27 2011, 16:06 PM

Posts: 21

Game: Company of Heroes Online

+
# 55Dutchx Aug 27 2011, 16:59 PM
i will be broadcasting http://www.xfire.com/live_video/notoriousdutchx/ also i can be found on fulltimegeek.

Posts: 2,948

Clan: Most Wanted

Game: Company of Heroes 2

+
# 56KaStEnBrOt Mar 20 2012, 19:45 PM
Problem: After upgrading my graphics card screenshotter (and normale ingame screens) isn't working anymore.
HD4830 -> HD7770, newest driver installed. Hadn't problems before. Now the normal method is taking screens from my desktop only, alternative method is not making any screens at all.
I tried the compatibility mode as described above, no changes.
Any suggestions what's wrong?

Posts: 471

Game: Company of Heroes

+
# 57rental747 Jun 9 2012, 19:33 PM
The regular version just takes screens of the desktop. The alternate version works just fine, however I can't find a pack for the session of screenshots. I looked in the regular screenshot folder and the screenshots are there. I can't find a pack though. Could you help me with this

Posts: 46

Game: Company of Heroes

+
# 58rental747 Jun 9 2012, 19:36 PM
Nvm i found it

Posts: 46

Game: Company of Heroes

+
# 59rental747 Jun 9 2012, 19:37 PM
Is it supposed to be zipped because it's not

Posts: 46

Game: Company of Heroes

+
# 60rental747 Jun 9 2012, 19:41 PM
Nvm again i found it

Posts: 46

Game: Company of Heroes

+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)