CNC Zero Hour

1920x1080 and zoom it too low

Reply to this topic Start new topic
# 1PLSquall Nov 19 2011, 17:29 PM
Hello. Ive came back to generals zh after 5-year break. I found ur site and installed your program. Unfortunately after install gentool i cant change my zoom to higher. I set up reso 1920x1080 it looks better but not as good as i want. what should i do? i tried to edt INIZH.big but it shows than i have another version of the game sad.gif
another question-animation in background of the menu doesnt want to move. as i remember there was a kind of batte usa vs. gla. how to fix it?
thanks

This post has been edited by PLSquall: Nov 19 2011, 17:33 PM

Posts: 16

Game: Achron

+
# 2Hamster. Jan 3 2012, 08:10 AM
That's how it is, it's for every one and if you use zoom out, it called hack i dont know why but this is how it is :|

Posts: 1,131

Game: CNC Zero Hour

+
# 3Onimusha Jan 5 2012, 16:50 PM
Gentool didnt really fix this problem

Posts: 1,056

Game: CNC Generals

+
# 4xezon Jan 5 2012, 17:41 PM
What is the issue?

Posts: 12,502

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour

+
# 5Zebtar Apr 21 2012, 03:31 AM
QUOTE(xezon @ Jan 5 2012, 17:41 PM) *

What is the issue?


I have the same issue, with Gentool 5.5 there is no options for CameraHeight. If when not using GenTool and you modify the GameData.ini you can set the defaults


CameraPitch = 37.5 <---- GenTool has this option
CameraYaw = 0.0
CameraHeight = 425.0 <---- Needs to be added
MaxCameraHeight = 600.0 <---- Please add this option, with larger displays running 1920x1080 is looks awesome with a higher camera level.
MinCameraHeight = 150.0

Posts: 3

Game: CNC Zero Hour

+
# 6xezon Apr 21 2012, 10:11 AM
ok

Posts: 12,502

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour

+
# 7-Wraith^ Apr 21 2012, 10:57 AM
Game is stuck on that camera hight, you can only make it higher by using a mod map which has such a script implemented. If you want to increase it for online play it is seen by the game as hacking.

Posts: 22,862

Clan: Death and Destiny

Game: CNC Zero Hour

+
# 8Zebtar Apr 22 2012, 06:06 AM
Ok but if there was that option then GenTool could just default back when going online and when playing offline or LAN play people could have the zoom higher.

I guess my point to any of this is that people love ZH and GenTool is great but people also have bigger kick-ass LCD now, faster machines. They want to use the higher zoom settings to get the most out of a screen. I am playing on a 27inch lcd at 1920x1080. Heck even RA2/Yuri looks great at that level. everything is small and detailed, you can see the maps like they are supposed to look like.

Just would add benefit I think. Yes default it back for online play but have the option so people can see how nice it looks higher.

This post has been edited by Zebtar: Apr 22 2012, 06:20 AM

Posts: 3

Game: CNC Zero Hour

+
# 9-Wraith^ Apr 22 2012, 06:54 AM
It's already there for replays and that's the way it's supposed to stay. If you want to be for LAN play only then you automatically say that things like using scud bug, making mismatch, maphacking, armyhacking etc. is also fine in LAN games.

Posts: 22,862

Clan: Death and Destiny

Game: CNC Zero Hour

+
# 10xezon Apr 22 2012, 11:01 AM
Please don't discuss the same thing in 2 topics. Keep it down to one.

Posts: 12,502

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour

+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)