Explore GameReplays...

Battle for Middle Earth 2

Download the BFME Games

Closed Topic Start new topic
# 1Phoenix Mar 27 2016, 04:11 AM
Want to easily download the BFME games? We got all of them hosted as .ISO's on a fast server. Kudos to Locutus for hosting them! If you want to get them faster and more reliably than via alternative sources, simply use the download links below. Then mount the .ISO(s) of your choice with a tool like Daemon Tools, WinCDEmu, Alcohol 50%, etc. and run the installer!


If the above links aren't working for some reason, The Smoking Man also uploaded these files on Mediafire (thank you!):
  1. Download BFME 1
  2. Download BFME 2
  3. Download RotWK
If you run into issues with the downloads, leave a comment below.


Special credits to Locutus for hosting the files!

Posts: 23,107

Clan: Corruption of Light

Game: Rise of the Witch King


+
# 2SilverBane Apr 7 2016, 05:12 AM
Just a quick question, are these the full versions of the game right? I mean, they have worldbuilder and other stuff that got removed in forshire's edition?
(not hating that version but It doesn't seem like bfme for me if I don't have all the features).

This post has been edited by SilverBane: Apr 7 2016, 06:04 AM

Posts: 507

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 3Excelsior Apr 7 2016, 23:58 PM
QUOTE(SilverBane @ Apr 7 2016, 05:12 AM) *

Just a quick question, are these the full versions of the game right? I mean, they have worldbuilder and other stuff that got removed in forshire's edition?
(not hating that version but It doesn't seem like bfme for me if I don't have all the features).

Yeah, they'll all the full versions, no funny business.

Posts: 12,549

Clan: Brothers of War

Game: Rise of the Witch King


+
# 4SilverBane Apr 9 2016, 06:25 AM
It works like a charm, cheers!

@kinda off topic
Each mini cd images i have found are about 5.7 GB (the mdf), isn't any way to make them smaller? Especially since I'm running the game for now on a 10 years old laptop (huh, I only have enough ram for 1v1 and on lowest), and 5,7 gb is quite some space for a 50 GB hard disk biggrin.gif. I also tried opening a WIP map of mine in worldbuilder, it took like 15min to open it with 500mb RAM tongue.gif

Posts: 507

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 5Mathijs Apr 9 2016, 19:44 PM
https://mega.nz/#!mQJQjKxb!n__iTZk_...awPeCat9yI4gEWk

Clean key generator for old EA games, including the BFME series.

Posts: 616

Game: Battle for Middle Earth


+
# 6Plokite_Wolf Apr 9 2016, 19:46 PM
Can confirm, they made good keygens.

Though maybe it'd be a better idea to share BFME-specific ones or make ones anew. This one has keys for EA's games made until 2009 at least.

This post has been edited by Plokite_Wolf: Apr 9 2016, 19:52 PM

Posts: 5,328

Game: Kanes Wrath


+
# 7Mathijs Apr 9 2016, 20:24 PM
Definitely. Right now I don't have an alternative, though.

Posts: 616

Game: Battle for Middle Earth


+
# 8Donnerot Apr 12 2016, 14:58 PM
Hey guys!

I can't get my BFME-2 working on my new computer. It is a windows 10, Acer. I bought it last week.
I have tried to mount the cd images, windows compasibility and the ini. file but it still don't work.
It tells me that windows stop working, and just keep loading (game crash).
I think it's problem with the Intel drive, but I can't figure out what to do, please help!!

Attached Image

Posts: 2


+
# 9Maru Apr 18 2016, 12:50 PM
Can anyone shed some light on this?

Posts: 16,122

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 10Talaghan Apr 27 2016, 22:29 PM
Im having the issue of Please insert the correct CD-ROM. How do I fix this? I am trying to use WinCDEmu to mount it, its saying CD ROM so I try to select on the dropdown menu and run it but it keeps giving me insert correct CD or DVD rom message. It gets me to the launch window but when I launch the game it gives me the CD-ROM error

Posts: 1


+
# 11Plokite_Wolf Apr 28 2016, 06:30 AM
That's because you can't use the images above to play the game. That's where the mini-images come in. http://online.the3rdage.net/downloads/misc/MI-BFME2.rar

For further info, see this thread: http://forums.revora.net/topic/105190-bfme...allation-guide/

Posts: 5,328

Game: Kanes Wrath


+
# 12Fitton May 9 2016, 16:40 PM
Cheers for these links.

I just switched over my BFME2 from Forshire's to this.

Posts: 5,658

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 13Mathijs May 9 2016, 17:00 PM
QUOTE(Fitton @ May 9 2016, 16:40 PM) *

Cheers for these links.

I just switched over my BFME2 from Forshire's to this.

You're a wise man!

Posts: 616

Game: Battle for Middle Earth


+
# 14Sarge15 Mar 4 2017, 19:05 PM
Is this different than the downloads on forshire's blog?

Posts: 5


+
# 15SilverBane Mar 4 2017, 23:52 PM
QUOTE(Sarge15 @ Mar 4 2017, 22:05 PM) *

Is this different than the downloads on forshire's blog?

Yes, it is different. This is the game like the one from DVD, with cutscene movies, bad language filter and so on.

Posts: 507

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 16Scyty Mar 29 2017, 18:43 PM
Im using Windows 10 but i cant get installed the game with daemon tools lite sad.gif( can anyone help me pls (i downloaded bfme 2 it opened as a document when u open it with daemon tools otoinstall isnt showed up)(sry for bad english )

Posts: 1

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 17Orlando Sa Apr 1 2017, 16:37 PM
Hey! Nice I have a valid registration key but I am using a Surface Pro 4. But can't get the game working without a CD-DVD... Anyone ever tried playing it on a Surface?

I forgot my old gamereplays account.. think I also need to create a new GameRanger account...

Posts: 6


+
# 18Darc Reaver Apr 1 2017, 17:05 PM
QUOTE(Scyty @ Mar 29 2017, 20:43 PM) *

Im using Windows 10 but i cant get installed the game with daemon tools lite sad.gif( can anyone help me pls (i downloaded bfme 2 it opened as a document when u open it with daemon tools otoinstall isnt showed up)(sry for bad english )

just open Daemon Tools and draw the file on the emulated disc drive. Should automatically mount the image.
If that doesn't work you should re-download the image.

Posts: 1,427

Game: Battle for Middle Earth 2


+
# 19Orlando Sa Apr 4 2017, 17:25 PM
I need a little help..

I followed every step, mounted the iso file (installed the game with a valid serial key) then used the .mdf file to play the game without a DVD-CD, bfme2 starts but then strows a "The bfme2 stopped working" error..

Any ideas?

Posts: 6


+
# 20Darc Reaver Apr 4 2017, 18:23 PM
QUOTE(Orlando Sa @ Apr 4 2017, 19:25 PM) *

I need a little help..

I followed every step, mounted the iso file (installed the game with a valid serial key) then used the .mdf file to play the game without a DVD-CD, bfme2 starts but then strows a "The bfme2 stopped working" error..

Any ideas?

You got windows 7, 8 or 10? Then the error comes from a missing file. Download this fixer:

http://www.moddb.com/games/battle-for-midd...-startup-fixxer

That should fix your problem.

Greetings smile.gif

Posts: 1,427

Game: Battle for Middle Earth 2


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)