Explore GameReplays...

Kanes Wrath

How to record kane's wrath

Reply to this topic Start new topic
# 1Ekko^ Oct 2 2017, 11:54 AM
I could not figure OBS out although I can record kane's wrath without lag, the quality is very low ( problems with resolution etc) Anyone knows where I can find the correct settings to record it? ( I have this problem for all games not only kane's wrath)
Thanks!

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 2zTipzee Oct 2 2017, 16:34 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 2 2017, 11:54 AM) *

I could not figure OBS out although I can record kane's wrath without lag, the quality is very low ( problems with resolution etc) Anyone knows where I can find the correct settings to record it? ( I have this problem for all games not only kane's wrath)
Thanks!

Had same problem, buy a better PC, problem solved.

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 3Whitey Oct 2 2017, 16:52 PM
QUOTE(zTipzee @ Oct 2 2017, 16:34 PM) *

Had same problem, buy a better PC, problem solved.

He's from Malta sir, money there is like The redemption of... um... something important.

Posts: 3,942

Game: Kanes Wrath


+
# 4zTipzee Oct 2 2017, 16:57 PM
QUOTE(Whitey @ Oct 2 2017, 16:52 PM) *

He's from Malta sir, money there is like The redemption of... um... something important.

Gather the villages resources and build the fastest plastic bottle and cardboard boxed PC you've ever seen in malta.

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 5Ekko^ Oct 2 2017, 17:11 PM
QUOTE(zTipzee @ Oct 2 2017, 16:34 PM) *

Had same problem, buy a better PC, problem solved.

The problem I have is more with the resolution does that have anything to do with how good the pc is?

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 6zTipzee Oct 2 2017, 17:13 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 2 2017, 17:11 PM) *

The problem I have is more with the resolution does that have anything to do with how good the pc is?

What settings do you run KW in?

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 7Ekko^ Oct 2 2017, 17:29 PM
QUOTE(zTipzee @ Oct 2 2017, 17:13 PM) *

What settings do you run KW in?

The highest

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 8Phoenix` Oct 2 2017, 18:00 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 2 2017, 09:29 AM) *

The highest

Just lower ur settings and see if that helps u record at a better quality.

Posts: 1,578

Game: Overwatch


+
# 9Ekko^ Oct 2 2017, 18:09 PM
No no I mean about the resolution
Look at this for example https://www.youtube.com/watch?v=Yqf3C-nxpFc&t=620s
The screen is not fitted correctly. Anyone knows how to fix this?

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 10Luvaskot Oct 2 2017, 18:26 PM
Can someone share his/her OBS settings used for KW to help this guy?

Posts: 1,407

Game: Command and Conquer 3


+
# 11zTipzee Oct 2 2017, 19:05 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 2 2017, 18:09 PM) *

No no I mean about the resolution
Look at this for example https://www.youtube.com/watch?v=Yqf3C-nxpFc&t=620s
The screen is not fitted correctly. Anyone knows how to fix this?

Change your bitrate lower, as i can see its lagging. check your upload speed to determine your bitrate www.speedtest.net
around 2500-3500 should suffice, video settings 1920 by 1080 i think you have 1280x720 thats why its got black bars. i put recording format to mp4, encoder (software x264), Process priority - normal and Renderer Direct3D 11, try these settings and let me know how it goes, if the stream lags, just lower your bitrate until it doesnt

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 12Ekko^ Oct 2 2017, 19:50 PM
QUOTE(zTipzee @ Oct 2 2017, 19:05 PM) *

Change your bitrate lower, as i can see its lagging. check your upload speed to determine your bitrate www.speedtest.net
around 2500-3500 should suffice, video settings 1920 by 1080 i think you have 1280x720 thats why its got black bars. i put recording format to mp4, encoder (software x264), Process priority - normal and Renderer Direct3D 11, try these settings and let me know how it goes, if the stream lags, just lower your bitrate until it doesnt

I'll try that. Thanks a lot, appreciate it

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 13zTipzee Oct 2 2017, 21:23 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 2 2017, 19:50 PM) *

I'll try that. Thanks a lot, appreciate it

np

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 14Thanatos` Oct 2 2017, 22:31 PM
He says hes recording and not streaming, so why would internet speed matter? I can help you when I get home in a few hours.

Posts: 2,140

Game: Kanes Wrath


+
# 15Whitey Oct 2 2017, 23:46 PM
QUOTE(Thanatos` @ Oct 2 2017, 22:31 PM) *

He says hes recording and not streaming, so why would internet speed matter? I can help you when I get home in a few hours.

Buy new pc, easy success.

Posts: 3,942

Game: Kanes Wrath


+
# 16OneVISION. Oct 3 2017, 00:14 AM
QUOTE(Whitey @ Oct 2 2017, 23:46 PM) *

Buy new pc, easy success.

: Big balls
<3 you
:>

Posts: 1,346

Game: Kanes Wrath


+
# 17zTipzee Oct 3 2017, 00:47 AM
QUOTE(Thanatos` @ Oct 2 2017, 22:31 PM) *

He says hes recording and not streaming, so why would internet speed matter? I can help you when I get home in a few hours.

hes streaming aswell. hence why i told him the settings

Posts: 304

Game: Kanes Wrath


+
# 18Ekko^ Oct 3 2017, 16:19 PM
Thanks everyone, I will try what you said when I get home and if it will still not work ill let you know smile.gif
Thanks a lot appreciate it smile.gif

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 19Ekko^ Oct 3 2017, 16:31 PM
Does the resolution have to be the same which I have in the game's settings?

Posts: 1,745

Game: Kanes Wrath


+
# 20Phoenix` Oct 3 2017, 19:12 PM
QUOTE(Ekko^ @ Oct 3 2017, 08:31 AM) *

Does the resolution have to be the same which I have in the game's settings?

if u want everything to fit yea, or u can also downscale. Also if i remember correctly with the oldschool OBS version u can preview stream -> edit scene -> click on backround of screen preview till its highlighted and hold shift to shape the resolution as u want.

Posts: 1,578

Game: Overwatch


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)