Explore GameReplays...

Graphics

Adding sound to sigs?

Reply to this topic Start new topic
# 1Two Jul 24 2008, 00:44 AM
I remember a while ago on another graphics forum the sotw task was to make something related to pirates, it was a funny sig with a bunch of pirates dancing past non stop, yet it had sound? At first the sound played as soon as you loaded the page (which loaded the sig) yet he was asked to change as the sound was funny though loud, and you then had to click on it for sound, how did he get sound?

Posts: 6,313

Game: Company of Heroes


+
# 2number45_ Jul 24 2008, 05:12 AM
Would probably have been a flash movie.

Posts: 6,855

Game: None


+
# 3Connecter Jul 24 2008, 08:28 AM
probably, but there is a function in photoshop that can give sound, i have tried it but it didnt work for me sad.gif

you can try to make it work?

Posts: 4,814

Game: Graphics


+
# 4Two Jul 24 2008, 23:49 PM
It was def a gif or something, not flash because they didnt allow it.


Looks like its time to install PS again

Posts: 6,313

Game: Company of Heroes


+
# 5Connecter Jul 25 2008, 21:34 PM
yes smile.gif

Posts: 4,814

Game: Graphics


+
# 6zLs Jul 26 2008, 17:29 PM
Possibly he used a specific filter which did it for him, or he could have used the action in photoshop that allows it. Possibly he used ImageReady, because it allows you to have a movie/sound play in the background. As to how to make it a playable/stoppable I am unsure.

Posts: 20

Game: Graphics


+
# 7Yazkaron Jul 14 2009, 00:57 AM
PLEASE! Don't make sigs with sound.

Piep piep, krach boom, bang, dong pow frusty.gif *I'll shoot myself in my ears*

Posts: 1,006

Game: StarCraft 2


+
# 8number45_ Jul 14 2009, 09:08 AM
Now that's a bump!

Posts: 6,855

Game: None


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)