Explore GameReplays...

Bad Company 2

Missing guns, sabots locked, and dirty glass

Reply to this topic Start new topic
# 1.nr.MidRange Mar 6 2010, 02:58 AM
First off, in about 50% of the servers I join I can't use my M1A1 Garand; for some reason its not showing up.

Second, I can't unlock the sabot rounds. At first it said I needed to be rank 10, and once I hit 10 it said I needed to be a BF veteran. I'm a lvl 2 vet, and I got the M1A1 (sometimes -.-) but its not giving it to me.

Lastly, I can't see through the shielded MG's glass, and of course I can't just shoot it out.

Any solutions?

Feel free to post similar problems.

Posts: 44

Game: Bad Company 2


+
# 2FMXMuerteZ Mar 6 2010, 17:46 PM
Well I haven't had M1 issues but i do occasionally get in a server and have zero of my unlocks. If that happens i just disconnect and reconnect.

I'm currently level 18 and randomly unlocked Sabot rounds last night around 15-16. So i'm not quite sure if it was unlocked with level or some sort of an achievement.

And the mg glass thing i have heard of but haven't experienced.

Posts: 62

Game: Bad Company 2


+
# 3Deagle^ Mar 6 2010, 18:45 PM
The system's probably just bugged right now, give it time. That's really the only logical explanation tbph.

Posts: 3,527

Game: Company of Heroes 2


+
# 4William Judd Mar 6 2010, 22:14 PM
Haven't ever seen the fabled M1... even though I am vet 7... sad.gif

Posts: 3,385

Game: Battlefield 3


+
# 5TheMillitary Mar 7 2010, 13:54 PM
I have the limited eddition of BC2, I bought it from steam. When I installed it and launched the game, it shows 2 product keys (little did I know back when I did it, one was the normal key to unlock the game and the other was to get the limited eddition stuff). After logging in, it then asks for the product key, I put in the first one (The unlock key). I go on to play the game (without putting in the second key). So i'm now level 22 and i've unlocked the M1911 pistol, the thompson (limited eddition only stuff), i've also unlocked "V ALT W" spec, what it's supposed to do is give my armor a secondary weapon. However, when I read what the "V ALT W" spec says, it only says that it increases my accuracy and allows me to zoom in, but it's not giving me any alternate fire...

So today, I was asking around and someone told me that i have to put in the secondary product key, (The secondary key is the limited eddition key), so I do it. (Note, i'm already level 22 and have already unlocked the M1911 and the Thompson gun, which is limited eddition stuff only).

So after I put in the second key, I got back into the game and it still is giving me the same zoom in function, no alternate fire function...


HELP! What should I do?

Posts: 1


+
# 6William Judd Mar 8 2010, 13:25 PM
Zooming and alternate fire are different perks. Alternate fire depends on the vehicle you're in; tank drivers get an MG, chopper gunners get a missile, APC drivers get a missile, etc. Usually you right-click to fire.

Posts: 3,385

Game: Battlefield 3


+
# 7GerocK- Mar 9 2010, 08:53 AM
The first multiplayer game I ever joined I used my M1 Garand. Since then it just didn't show anymore at my available weapons. I also have that black glass when I'm at a stationary MG.

I guess/hope it will be fixed soon.

Posts: 19

Game: Company of Heroes


+
# 8Phen Mar 10 2010, 08:28 AM
Hi there, same problem yesterday. I've reached rank 13, and the damage bonus rank 13 didn't unlocked.
Hope it's not "the cursed rank 13" and the bonus will unlock next rank.
Someone experienced the same pb ?

Posts: 6

Game: Dawn of War 2


+
# 9.nr.MidRange Mar 10 2010, 12:21 PM
I am now rank 25 and noticed that quite a few things are messed up. Quite a few of the higher level locks you get at different levels then what the in-game info says. Also RE the V ALT W perk, mine said something about increasing weapon range for anti-air purposes. And since about lvl 12 or so I lost all contact with my M1A1 Garand (R.I.P).

Posts: 44

Game: Bad Company 2


+
# 10Phen Mar 10 2010, 13:03 PM
Oki maybe i'll get it later. And for the M1 she"s disappeared in the void at lvl 10 for me!

This post has been edited by Phen: Mar 10 2010, 13:10 PM

Posts: 6

Game: Dawn of War 2


+
# 11Spectre Mar 11 2010, 03:50 AM
Can't see through the glass is how it is on Dx9.

Posts: 4,813

Clan: Exceptionally Skilled

Game: Age of Empires 4


+
# 12YYN2142 Mar 15 2010, 01:42 AM
Me too, i can't see through the glass...

Posts: 604

Game: Bad Company 2


+
# 13William Judd Mar 16 2010, 02:16 AM
I would have thought that this would be an obvious fix, expect to see it in a patch soon.

Posts: 3,385

Game: Battlefield 3


+
# 14Deagle^ Mar 16 2010, 18:26 PM
Yep, I've got the dirty glass too. sad.gif

Posts: 3,527

Game: Company of Heroes 2


+
# 15Doomlord52 Apr 1 2010, 03:59 AM
Dirty glass here as well, in both DX9 and DX10. Running max settings on GTX 295 / Core i7 / 12GB DDR3, no AA or AF.

Posts: 818

Game: Company of Heroes


+
# 16Deagle^ Apr 15 2010, 23:25 PM
Still have it as well sad.gif Doesn't look like there's a fix.

Posts: 3,527

Game: Company of Heroes 2


+
# 17YYN2142 Apr 21 2010, 14:56 PM
Guys, download the latest patch now! They have fixed the dirty glass!! And here is the Changes http://blogs.battlefield.ea.com/battlefiel...ch-changes.aspx

Posts: 604

Game: Bad Company 2


+



 Enable email notification of replies |  Enable Smilies |  Enable Signature

   
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)