Printable Version of Topic

Click here to view this topic in its original format

GameReplays.org _ Zero Hour Tech Support _ Unable to connect

Posted by: Serby Sep 13 2021, 22:40 PM

I bought new pc, but seems i can't play online on revora server. Thing is i can play 1 game only and it is 1st game no matter i host or join everything is fine, but next game i can't connect to anyone (no matter i am host or i join game) it is probe response thing. I did everything as domi explained in his 26 min video (opened ports, added extension on firewall and on antivirus, static IP adress, IPV4, literally everything except changing router. How is possible to connect first game, then no chance after that. Gameranger i have no issue I can play with no problems. Also my gentool upload not working no matter what i set (upload on, save all...etc), also i can't save screen shoots on gentool with F11, and also i can't save screen shoots in zh with f12, it says screen shoot taken 001bmp, 002bmp..etc but i can't find that ss anywhere. Any help giving Bamby's free smile.gif

Posted by: SkyMix_RMT Sep 16 2021, 12:02 PM

Domi's video has incorrect information about what ports need to be forwarded.

Check the port forwarding section of this guide:

https://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=1053097

Posted by: Serby Sep 16 2021, 21:23 PM

QUOTE(SkyMix_RMT @ Sep 16 2021, 13:02 PM) *

Domi's video has incorrect information about what ports need to be forwarded.

Check the port forwarding section of this guide:

https://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=1053097

Ty Windscribe is the only thing that help

Posted by: SkyMix_RMT Sep 17 2021, 01:16 AM

That's unfortunate, the port forward should work if you followed all steps and did it correctly.

Posted by: Serby Sep 18 2021, 19:41 PM

OK probe response problem is solved with windscribe, but other problem's still here.

Seems I can't save any screen shoot in game? I mean when I press F12 it says image saved to 001bmp,002.....020..etc
Attached Image
but when i go out from game those files aren't saved where there were usually saved in c/documents/zh. There are no ss at all there.
Attached Image

Next time when I go to game and take screen shoot it says again from start image 001.bmp taken..etc. (I searched entire PC and those ss doesn't exist at all).
Also I can't save screen shoots on gentool either, when I press F11 it says failed
Attached Image
Also I can't upload games to gentool site what ever i set upload on, upload all....etc
Attached Image

Posted by: FiRe^ArM Sep 18 2021, 19:53 PM

GenTool screenshots are save in Documents\GenTool\images

Posted by: Serby Sep 18 2021, 20:06 PM

QUOTE(FiRe^ArM @ Sep 18 2021, 20:53 PM) *

GenTool screenshots are save in Documents\GenTool\images

I know that but that folder is empty apparently because I can't take any ss in game with gentool
Attached Image

Posted by: xezon Sep 18 2021, 20:31 PM

This means game has no write permissions in Documents folder. You probably need to check your Windows User Account settings and Administrator Privileges.

Posted by: Serby Sep 18 2021, 23:01 PM

Ah nvm regard my last post i manage to fix it by reinstaling zero hour. All fine now

Posted by: -NickName Sep 19 2021, 07:30 AM

Hmm, I got the same problem. Can't take screenshots with gentool (need to use Windows for that) and games won't upload to gentool either.

Posted by: Serby Sep 19 2021, 08:36 AM

QUOTE(-NickName @ Sep 19 2021, 08:30 AM) *

Hmm, I got the same problem. Can't take screenshots with gentool (need to use Windows for that) and games won't upload to gentool either.

You need to uninstal map hack for that laugh.gif (someone told me that) LOOOOL

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)