Explore GameReplays...

Hardware

TW on Windows 10?

Reply to this topic Start new topic
# 1AdamLallana Aug 7 2015, 10:19 AM
Hi guys I was wondering if anybody else decided to upgrade to Win 10 and had problems with C&C TW?

I'm seeing pink game objects (which I think could be graphic driver issues maybe) and my game is crashing with errors about every 1/2 games!

I updated my AMD graphics driver yesterday (it was a windows 10 driver) and still I get the same issues. Anybody else having this problem?

Posts: 363

Game: Command and Conquer 3


+
# 2~AngelOfDeath~ Aug 7 2015, 10:34 AM
I didn't have a problems with launching TW on Windows 10.

However i was using Windows Update and some day this updated my GTX660 driver for their own version, as i can see you did it too, right ?

I suggest you to uninstall driver and install again, not via Windows Updatet but rather download it from official AMD website.

Let me know, did you have a some issues with mouse ? I mean, in higher/bugged resolution ?




E: Moved to ------> Tech Support.

This post has been edited by ~AngelOfDeath~: Aug 7 2015, 10:51 AM

Posts: 6,469

Clan: Mates First

Game: CNC Tiberian Dawn Remastered


+
# 3AdamLallana Aug 7 2015, 12:17 PM
Attached Image

I googled that issue and it appears others have had it before with cnc 3 back years ago.

Posts: 363

Game: Command and Conquer 3


+
# 4ToxicShock Aug 7 2015, 12:58 PM
There is something about that here; Windows 10. I have no experience of this as yet, so if you find that the suggested solution helps, please would you let us know.

Posts: 38,160

Clan: Mates First

Game: Command and Conquer 3


+
# 5~AngelOfDeath~ Aug 7 2015, 14:19 PM
Sometimes i was getting this error, the most often while lauching game or playing. Then i just tried to re-launch game. It's probably an issue with the newest DirectX12.

Posts: 6,469

Clan: Mates First

Game: CNC Tiberian Dawn Remastered


+
# 6Plokite_Wolf Aug 7 2015, 18:10 PM
Get the DX9 installer from Microsoft: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

This will extract the needed files, but in the folder you decide to extract them to, you need to run DXSETUP.exe. And do it as admin.

Someone else had pink stuff in KW recently, and that was because his graphics card was rekt.

Posts: 5,413

Game: Kanes Wrath


+
# 7AggressivePanda Aug 7 2015, 21:53 PM
https://www.youtube.com/watch?v=2ecWcG6lHo8 No problems

Posts: 8,352

Clan: FeaR

Game: Kanes Wrath


+
# 8Plokite_Wolf Aug 8 2015, 06:08 AM
You idiot, that doesn't in any way help the guy fix his installation.

Posts: 5,413

Game: Kanes Wrath


+
# 9AggressivePanda Aug 8 2015, 12:11 PM
QUOTE(Plokite_Wolf @ Aug 8 2015, 06:08 AM) *

You idiot, that doesn't in any way help the guy fix his installation.

Just saying its possible and maybe they can ask quesitions.

Anyways I upgraded from windows 7 to windows 10 then reset the computer and I downloaded steam and tiberium wars then cnc-online and it worked, not a problem. Maybe if you didnt do a fresh boot it could have some incompatibility issues.

This post has been edited by AggressivePanda: Aug 8 2015, 12:16 PM

Posts: 8,352

Clan: FeaR

Game: Kanes Wrath


+
# 10Plokite_Wolf Aug 8 2015, 13:52 PM
What you did was link to a video saying it works for you on Windows 10, but you contributed nothing to the solution of AdamLallana's problem (which is the point of this thread). At all. Not a concrete answer, not a speculation.

Posts: 5,413

Game: Kanes Wrath


+
# 11AdamLallana Aug 13 2015, 10:12 AM
Thanks for the suggestions guys. A windows 10 reinstall seemed to fix the problem, which I needed to do for other reasons (not that it's the optimal solution post-13661-1143531603.gif). My game is running without errors now... Except the annoying revora login bug biggrin.gif

Again Thanks for the help guys!

Posts: 363

Game: Command and Conquer 3


+
# 12ToxicShock Aug 19 2015, 12:49 PM
QUOTE(AdamLallana @ Aug 13 2015, 10:12 AM) *

Except the annoying revora login bug biggrin.gif



What bug is that? Do you need to delete some of your buddies?

Posts: 38,160

Clan: Mates First

Game: Command and Conquer 3


+
# 13~AngelOfDeath~ Aug 19 2015, 14:46 PM
QUOTE(ToxicShock @ Aug 19 2015, 12:49 PM) *

What bug is that? Do you need to delete some of your buddies?


I think he wants to tell about crash while going online.

Posts: 6,469

Clan: Mates First

Game: CNC Tiberian Dawn Remastered


+

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)