Explore GameReplays...

Company of Heroes

Report Problems with Relic Online

Reply to this topic Start new topic
# 1OnkelSam Jan 15 2009, 16:22 PM
Hello GR.org

The reason for this post is the flood of threads on this subject that appear in General Discussion recently. We support it to make server downtimes public, but obviously there is not much discussion value, except flaming Relic. As a consequence we are going to lock these topics as soon as we notice them in the future.

This thread is there for you to let others know about server downtimes, map-list resets and to inform others when these unintended changes get corrected.

This thread is NOT there to vent your feelings about these circumstances and posts like this will get invisibled. We want to keep it informative.

Thanks for your time =)

Relic informations:
QUOTE(Thunder@Relic)


We are currently looking into the log in issues that plays are experiencing. We will try to keep you posted on our progress.

UPDATE: We are having our server host do some work on the servers to resolve this problem as quickly as possible. This will likely result in some unscheduled down time where players can't log in. We thank you for your patience as we try to resolve these issues.
Thu, 04/02/2009 - 11:17 | by Thunder


This post has been edited by OnkelSam: Apr 2 2009, 21:36 PM

Posts: 4,541

Game: Company of Heroes


+
# 2skaffa Jan 17 2009, 21:04 PM
tried 3 times now and it tells me to put in cd, is relic down atm ?

Posts: 3,680

Game: Company of Heroes


+
# 3Kermut Jan 17 2009, 21:09 PM
QUOTE(skaffa @ Jan 17 2009, 15:04 PM) *

tried 3 times now and it tells me to put in cd, is relic down atm ?


Yea I think relic online is down now too. Would my post be locked if I started one suggesting to relic that they ditch ROL and use steam?

Posts: 84

Game: Company of Heroes


+
# 4Mortar Jan 17 2009, 21:11 PM
QUOTE(skaffa @ Jan 17 2009, 15:04 PM) *

tried 3 times now and it tells me to put in cd, is relic down atm ?



Same issue. I was in, changed profiles and now can't get back in even as my clan buddies are playing in the middle of Saturday afternoon.

*self edited to remove unhelpful Relic bashing...

This post has been edited by Mortar: Jan 17 2009, 21:13 PM

Posts: 1,551

Game: Company of Heroes


+
# 5OnkelSam Jan 18 2009, 02:15 AM
QUOTE(Kermut @ Jan 17 2009, 22:09 PM) *

Yea I think relic online is down now too. Would my post be locked if I started one suggesting to relic that they ditch ROL and use steam?

Yes, i guess the OP explains it quite clearly ;P ...

Also, don't post in this thread, if your games are not recorded. This is a constant bug for RO atm. Only post about server downtimes, when they go up again or if the map list is reseted. Keep it informational and don't start to flame. Thx

...

invisibled some posts

Posts: 4,541

Game: Company of Heroes


+
# 6OnkelSam Jan 19 2009, 14:44 PM
The Relic Online servers are currently down ...
let us know when they are up again ...

Posts: 4,541

Game: Company of Heroes


+
# 7Chacineiro Jan 19 2009, 16:31 PM
Servers are back online =)

Posts: 679

Game: Company of Heroes


+
# 8GarnierMcGarvey Jan 19 2009, 17:35 PM
They are online, but none of my automatches so far have counted, and the map list is reset so ste mere is back.

Posts: 301

Game: Company of Heroes


+
# 9skaffa Jan 19 2009, 17:55 PM
good lord almighty

Posts: 3,680

Game: Company of Heroes


+
# 10Chacineiro Jan 19 2009, 19:18 PM
Playing on RO is getting dangerous, just won a 1v1 as USA and guess what? Got a 2v2 RANKED LOSS as USA. Now everything is possible, imagine you just winning a 1v1 as wher and taking a loss as 1v1 americans.

Broken beyond repair.

This post has been edited by Chacineiro: Jan 19 2009, 19:21 PM

Posts: 679

Game: Company of Heroes


+
# 11RonaldDumsfeld Jan 19 2009, 21:02 PM
^^ You are lucky.

Since the server maintenance this p.m. GMT it would appear as if no results at all are registering.

I've had 5 games in a row not count and from the word in the lobby it appears that is pretty much the norm atm.

I also had a game where my opponent dropped and the arbitration screen came up but no result or dispute got posted.
That's a new low I think.

Maybe it will get better later when there are less people on (8k atm) but it was the same when there were only 4k so it's doubtful.

edit : lol, lol and thrice lol.

I just had a result like chaciniero above. win counting as a loss.

You just have to laugh. How do those guys at Relic do it? I mean really.

Bring back results not counting. Please .......

This post has been edited by RonaldDumsfeld: Jan 19 2009, 23:31 PM

Posts: 4,449

Game: Company of Heroes


+
# 120mar Jan 19 2009, 21:59 PM
yep, no automatches are counting here either.

damnit, why didn't automatch not count yesterday when I got rolled twice.

Posts: 4,104

Game: Company of Heroes


+
# 13nin3 Jan 19 2009, 22:23 PM
Old map list is back, please relic fix it manually after each server restart!!!

It is just ridiculous that after each server restart the old map list is back and competitive players are forced to play games on maps that weren’t designed for competitive play like Lyon, river, gilroy’s, etavaux, etc

If you need, I can send a post-it notes to you guys at relic, so you can put it on your monitor, like a reminder. It’s cheap, but can be accurate.

Posts: 3,237

Clan: ArX

Game: Company of Heroes


+
# 14BoH Jan 19 2009, 22:56 PM
automatch map list is fucked again.

Posts: 5,526

Game: Company of Heroes


+
# 15nin3 Jan 20 2009, 00:19 AM
GJ relic, but LYON is still there, OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posts: 3,237

Clan: ArX

Game: Company of Heroes


+
# 16GarnierMcGarvey Jan 20 2009, 01:00 AM
Automatch list is working now.

Posts: 301

Game: Company of Heroes


+
# 17Kaiserbuffel Jan 20 2009, 03:31 AM
QUOTE(GarnierMcGarvey @ Jan 19 2009, 17:00 PM) *

Automatch list is working now.


But automatch isn't.

Posts: 994

Game: Company of Heroes 2


+
# 18steektits Jan 20 2009, 22:44 PM
Are stats counting at all? Won two and neither counted. Everyone else i've talked to has experienced the same thing.

EDIT** Just drew 12 brits in a row on my autoquit vs OF factions account and 9 counted as losses smile.gif

This post has been edited by steekman22: Jan 21 2009, 01:22 AM

Posts: 2,486

Game: Company of Heroes


+
# 19RonaldDumsfeld Jan 21 2009, 01:05 AM
(Thunder@Relic @ Jan 6 2009, 01:51 AM)

We’re aware of the server issues that players have been experiencing when playing Company of Heroes during peak periods and it is currently our highest priority to get this situation resolved as quickly as possible

laugh.gif

I'd hate to find out how long it takes them to fix anything that isn't the highest priority.

Er. No wait. The beta.,,,,,,,,groan

& It's not just peak periods either.

Why cannot they simply roll back to whatever version they were using 3 weeks ago when it last worked? That's what everyone else does when they roll out a version and it doesn't work. I feel embarassed for them. cry.gif

Posts: 4,449

Game: Company of Heroes


+
# 20BlackTigerAce Jan 21 2009, 08:31 AM
Well since I obviously missed this dry.gif. I dunno how, but anyways. How long has this been going on for? Even though I don't really care as it gives me a lot of time to try out some new stuff.

This post has been edited by BlackTigerAce: Jan 21 2009, 08:31 AM

Posts: 7,441

Game: Modern Warfare 2


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)