Explore GameReplays...

Rise of the Witch King

Problem with gameranger :/

Reply to this topic Start new topic
# 1MikaStar` Jan 2 2011, 16:39 PM
Well i played some games yesturday and today with mates, i had no problem but since some hours i can't host game, and no one in lobby or mates can read me post-13661-1143531603.gif
i tried to restart gameranger several times, i deleted and reinstal too but again the same post-13661-1143531603.gif
Idk what is wrong
I saw in gameranger forum im not the only one who have this problem, but gameranger staff still never answer post-13661-1143531603.gif
What can i do?

Posts: 681

Clan: GoF|

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 2Forlong Jan 2 2011, 16:51 PM
Did you get any router or technical error warnings from GameRanger?

Have your forwarded UDP port 16000 to your computer?

I've asked Scott what to do with all our GameRanger problem reports, but he hasn't responded yet. In the meantime, all we can do is post on his forums as well. post-13661-1143531603.gif

Posts: 30,995

Game: Rise of the Witch King


+
# 3MikaStar` Jan 2 2011, 20:38 PM
Well now it's ok, i can host and people can read me, but this is strange after my post on gamereplay all was working fine and then again the same problem and then all work fine now.
I didn't had error warning from gameranger or other thing.
Im pretty sure will happen again post-13661-1143531603.gif


Posts: 681

Clan: GoF|

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 4MikaStar` Jan 7 2011, 20:19 PM
My problem happened again today post-13661-1143531603.gif
And other thing, i have always lag when im offhost, idk if that's only happen to me, but this is annoying sad.gif

Posts: 681

Clan: GoF|

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 5Forlong Jan 7 2011, 21:06 PM
Unfortunately there's not really all that much you can do if you've already port forwarded UDP 16000. post-13661-1143531603.gif

Posts: 30,995

Game: Rise of the Witch King


+
# 6Oleg_Olegovich Jan 8 2011, 06:54 AM

- i don't see any player in lobby (but all see me and see my messages)

can anybody help me ?

for info
- i have static IP, no warning messages from gameranger, and opened UDP 16000 port

Posts: 6


+
# 7The Smoking Man™ Jan 8 2011, 19:26 PM
QUOTE(Oleg_Olegovich @ Jan 8 2011, 07:54 AM) *

- i don't see any player in lobby (but all see me and see my messages)

can anybody help me ?

for info
- i have static IP, no warning messages from gameranger, and opened UDP 16000 port


Try turning off your Firewalls.

Posts: 7,155

Game: Rise of the Witch King


+
# 8Di3WitHHoNoR Jan 8 2011, 19:46 PM
I have same problem as Oleg. I have firewall and antivirus turned off, i have port forwarded, and hamachi disabled, still cannot join or see others on gameranger. I really have no idea, pls help...

Posts: 3

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 9Oleg_Olegovich Jan 8 2011, 20:32 PM
QUOTE(Private Agent A. Mahone @ Jan 8 2011, 19:26 PM) *

Try turning off your Firewalls.


I have no firewall (default winXP brandmauer off).

P.S. Others program like (himachi, garena ) works fine.

Posts: 6


+
# 10AlexPlo Jan 9 2011, 09:43 AM
The decision: delete Hamachi and play GR!
They conflict! It is checked up.

Posts: 508

Game: Kings and Castles


+
# 11Poero Jan 9 2011, 10:13 AM
Had same problem. If you have Hamachi --> won't work. Just delete Hamachi and it's solved.

Posts: 1,695

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 12Oleg_Olegovich Jan 9 2011, 10:44 AM
QUOTE(AlexPlo @ Jan 9 2011, 09:43 AM) *

The decision: delete Hamachi and play GR!
They conflict! It is checked up.


i'm install GameRanger on clear windows XP sp2 (without any firewal with DISABLED default windows firewall). my UDP 16000 (requered gr) is opened.
i post Himachi and Garena for EXAMPLE(there not installed on my PC now) .

Posts: 6


+
# 13AlexPlo Jan 9 2011, 12:00 PM
I have Vista.
I have established GR - problems weren't.
THEN I have established Hamachi -GR has ceased to work.
THEN I have removed Hamachi - GR has worked again.
Vista rules! wink.gif

This post has been edited by AlexPlo: Jan 9 2011, 13:09 PM

Posts: 508

Game: Kings and Castles


+
# 14Di3WitHHoNoR Jan 9 2011, 14:46 PM
I've uninstalled Hamachi, but still not working!!! Any idea?

Posts: 3

Game: Rise of the Witchking 2.01


+
# 15Oleg_Olegovich Jan 9 2011, 15:22 PM
QUOTE(Di3WitHHoNoR @ Jan 9 2011, 14:46 PM) *

I've uninstalled Hamachi, but still not working!!! Any idea?


i think is GR bug.
i don't see adequate reason for not working this program

Posts: 6


+
# 16Forlong Jan 9 2011, 16:49 PM
Hamachi shoudln't conflict with GameRanger as long as you disconnect from the Hamachi network in your Network and Sharing Center.

For GameRanger help, I do recommend posting in the GameRanger Help Center (there's an announcement at the top of this forum linking to that) and on the GameRanger message boards themselves.

Posts: 30,995

Game: Rise of the Witch King


+
# 17Gr22 Dec 23 2013, 11:19 AM
I have a problem too ... it shows me this sad.gif
<< CopyDLLFile::CopyFile failed: 3 >>
<< Dir: C:\Users\State\AppData\Local\Temp\{ef704399-2c7a-48ee-b512-9acd517e0f45}\ >>
<< CopyDLLFile::GetTempFileName failed: 267 >>
<< Anti-Virus or Firewall software is blocking/interfering with GameRanger >>
<< Failed to Start Game (Error: 30) >>

I have the antivirus Speedupmypc and I don't know what to do ..

Posts: 1


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)