Explore GameReplays...

CNC Zero Hour

How to play ZH on C&C:Online(Tutorial)

Reply to this topic Start new topic
# 1Boshy Aug 18 2014, 07:40 AM

Step 1
Download and install GenTool

Step 2
Register an account here
Attached Image

Step 3
Attached Image
You can use up to 20 different nicknames.


This post has been edited by Boshy: Jan 8 2015, 19:10 PM

Posts: 2,542

Game: None


+
# 2xezon Aug 18 2014, 10:33 AM
Please attach the images to the forum, not to tinypic.
Then admin please sticky thread.

Posts: 23,245

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour


+
# 3Boshy Aug 18 2014, 10:38 AM
Done.

This post has been edited by Boshy: Aug 18 2014, 10:44 AM

Posts: 2,542

Game: None


+
# 4xezon Aug 18 2014, 10:55 AM
Well done. Easy to understand. Requesting sticky.

Posts: 23,245

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour


+
# 5ToxicShock Aug 26 2014, 07:29 AM
Just to clarify though, you don't have to use your Zero Hour user name in the nick name box. You can have up to twenty nick names. You can just make a new one (provided it is not already taken) by logging in with the name in the "Nickname" box.

Posts: 38,518

Clan: Mates First

Game: Command and Conquer 3


+
# 6ReLaX Aug 31 2014, 09:01 AM
Are the stats going to stay in the future? When I played my first games and logged in again, they disappeared somehow.

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 7ToxicShock Aug 31 2014, 09:13 AM
QUOTE(ReLaX @ Aug 31 2014, 09:01 AM) *

Are the stats going to stay in the future? When I played my first games and logged in again, they disappeared somehow.



Yes. If you are connected to the forthcoming stats server, they will stay.

Posts: 38,518

Clan: Mates First

Game: Command and Conquer 3


+
# 8ReLaX Aug 31 2014, 09:14 AM
This means having better steps makes for more dodges ;-)

I would like to see a ladder once again based an "near" ELO-system including a few options for the game setup.

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 9ReLaX Dec 11 2015, 20:42 PM
Does anyone know why this message appears on my screen when i want to playonline via CnC Online?

QUOTE
This game is not compatible with CNC Online.
Remove custom game modifications.


I did play SHW, removed ROTR and included some hotkeys for Shockwave and ZH. I have no clue where to start "repairing".
I also have Gameranger installed.

Any ideas?

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 10xezon Dec 12 2015, 12:44 PM
You probably forgot to revert some mod files. Look for *.big files and loose files.

Posts: 23,245

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour


+
# 11ReLaX Dec 21 2015, 14:29 PM
Okay, I now set it to the initial state with only my ZH hotkeys inside.

I tried now a few minutes ago: Can't connect online.

Anything wrong with the service of CNC-Online atm?

ReLaX

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 12ReLaX Dec 22 2015, 09:05 AM
I tried to play via GameRanger and it worked there....

Now it works again with the GenTool update.
Has this something to do with each other?

This post has been edited by ReLaX: Dec 22 2015, 11:25 AM

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 13ReLaX Feb 9 2016, 19:59 PM
Hi guys.....need advice again.

I somehow can't get online in ZH.
It says I cannot connect online.

Last time I updated GenToll and it works.
Not sure if that has sth. to with each other.

But on GenTool's exe it sais:
QUOTE

This site is blocked because it contains a virus.

Host: www.gentool.net

URI: /download/GenTool_v7.3.exe

Reason: null

Please contact your network administrator


Any ideas?

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 14xezon Feb 10 2016, 14:09 PM
What is blocking the site? The browser or AV?

Posts: 23,245

Clan: MENTAL

Game: CNC Zero Hour


+
# 15ReLaX Feb 10 2016, 22:04 PM
I dont know. I tried to go there with av on and off

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 16ReLaX Feb 11 2016, 19:21 PM
Any idea guys?

Posts: 14,139

Clan: Casters & Co.

Game: CNC Zero Hour


+
# 173KBS May 23 2016, 09:49 AM
Hello guys, I have the GenTool and I signed up in Revora.
However, when I try to make an account in the game online, it tells me that it couldn't connect to Zerohour Online.

Any tips?

Posts: 134

Game: CNC Zero Hour


+
# 18ToxicShock May 23 2016, 09:55 AM
You need to attempt to log in and then make a new topic here; C&C:Online Support Forum saying that you have just attempted to log in. That way we can find the attempt in the server log more easily. It may be that your internet service provider is blocking ports (I had not heard of them before) but we will be able to see that more easily from the log.

Posts: 38,518

Clan: Mates First

Game: Command and Conquer 3


+
# 193KBS May 23 2016, 10:15 AM
QUOTE(ToxicShock @ May 23 2016, 12:55 PM) *

You need to attempt to log in and then make a new topic here; C&C:Online Support Forum saying that you have just attempted to log in. That way we can find the attempt in the server log more easily. It may be that your internet service provider is blocking ports (I had not heard of them before) but we will be able to see that more easily from the log.



Hi, man. I posted a topic there, the link is :
https://forums.revora.net/topic/105476-coul...online-message/


I did try to login and also to create an account, but it still tells me the same thing.

I activated VPN to overcome the blocked ports ( if it was blocked ) and the problem is still there.

Thanks for your concern, do you have any further tips?

Posts: 134

Game: CNC Zero Hour


+
# 20EgyBoy Jul 13 2017, 17:25 PM
Hello guys,

I got age error message at logging in Online that says:

"You must be 13 years of age or older to play this game online"

How can i pass this?! i have double checked my information and i have GenTool last version installed but i have this message again and again when i click Log In button.

Thanks at advance.

Posts: 77

Game: CNC Zero Hour


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)