Explore GameReplays...

Red Alert 3

share a useless solution to a bug

Reply to this topic Start new topic
# 1inkian Jul 1 2019, 05:46 AM
IPB Image

IPB Image

maybe a soviet player but now played empire needs this

Posts: 21


+
# 2inkian Jul 1 2019, 06:07 AM
https://www.bilibili.com/video/av57445672/
Here are the details

Posts: 21


+
# 3Andrey_96 Jul 1 2019, 15:25 PM
Too much attention to this i guess? Anything new for ra3?

Posts: 869

Game: Red Alert 3


+
# 4Constable Chris Jul 2 2019, 09:50 AM
The thing is, some maps need certain areas to be marked as "Impassable" via texturing. On Industrial Strength, the area which you showcased is very likely not marked to be impassable. So 1 solution would be to fix this in the worldbuilder by marking this hill as impassable.

Posts: 1,760

Clan: H2O

Game: Red Alert 3


+
# 5zokker13 Jul 9 2019, 05:40 AM
QUOTE(Constable Chris @ Jul 2 2019, 10:50 AM) *

The thing is, some maps need certain areas to be marked as "Impassable" via texturing. On Industrial Strength, the area which you showcased is very likely not marked to be impassable. So 1 solution would be to fix this in the worldbuilder by marking this hill as impassable.


...or maybe you dont do a thing for once. I've seen people build bunkers there more often than they drive their MCV onto cliffs.
It's pretty much a non issue.

Posts: 4,337

Game: None


+
# 6Constable Chris Jul 9 2019, 10:11 AM
Maybe I did not make it clear enough so I will elaborate. You will still be able to send units to that hill if a certain special ability allows it... like sickle jumps,bullfrog man cannon, twinblades...etc , but you will not be able to actually have an MCV 'climb' it.

Posts: 1,760

Clan: H2O

Game: Red Alert 3


+

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)